Известие

Collapse
No announcement yet.

Блъснах си алфичката

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Блъснах си алфичката

Ударих се в една Хонда и предницата ми пострада. На предната ми броня и няма нищо, но ми е счупен преден ляв фар и десен мигач. Ако някой има фар и мигач да казва!
    П.П. Учудих се от здравината на бронята ми. Задната броня на Хондата неставаше за нищо, а на мойта и драскотина няма.
    Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
    SAAB 9-3 SS 1.9TiD
    sigpic

А погледна ли под бронята какво се случва.Например гредата дали е права.

Аз се ударих в един тарикат с БМВ на бронята нищо и нямаше ама при гредата беше друго.
    "Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!!!"

Моята Каляска || Alfa Romeo 145 1,4i BOXER

Comment

Не, изобщо не съм се усетил за това. Утре ще я измия да излезне всичко на яве и ще я кача на канала да я погледна отдолу. Дано нищо и няма
      SAAB 9-3 SS 1.9TiD
      sigpic

Comment

Тя гредата се вижда отгоре.На канала май няма ка да я видиш.Вдигни капака и погледни.В краина сметка бронята е на 6 болта но се сваля и слага трудно.

Comment

имаше един дето продава 146 на части питай него

Comment

името му е - acko88 а темата е Продавам на части Алфа 146 1.6ТС 2000г. facelift ето ти и http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=30405

Comment

Така като гледам от снимките точно фар и мигач няма да намеря но непречи да питам, мерси много. Днеска погледнах гредата и и няма нищо, здрава си е.
              SAAB 9-3 SS 1.9TiD
              sigpic

Comment

eкстра тогава това значи по-малко ядове

Comment

батко на цар симеон е бъкано с части втора употреба,ще си намериш хубави и на тънко!а от acko88 предницата на алфата му я нема!
                  alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Днеска бащата е ходил до италянеца да разпита за цени. Казали са му нов фар-100лв, втора ръка фар-80лв. Струва ми се доста нереално за 100лв да си купиш чисто нов фар, а и си мисля, че дават 20лв разлика за един и същ фар просто да си кажеш защо да купувам старото като разликата е 20лв а всъщност ти дават употребявания фар(лично мнение). Мойте са на Hella и в един сайт ги бях гледал по 375лв парчето. Всички ли фарове са на Hella или има и обикновенни някой които са ефтини? Ще попитам и/още един тъп въпрос, а именно дали може да се смени само стъклото на фара понеже рефлектори и всичко там ми е здраво?
                    SAAB 9-3 SS 1.9TiD
                    sigpic

Comment

има за по 96лв. мисля некви ментаци.
                      А инаяе са по 157лв. единия ако не ме лаже паметта.Моя съжет купи си втора ръка но Хела

Comment

Ето тук http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=30478 може да видиш реални цени за фарове. Може да чуеш много мнения за фаровете Депо, но ако ме питаш мен новия фар си е нов.
                        Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
                        sigpic
                        http://vbox7.com/play:884c5234
                        http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Първоначално публикувано от venko Покажи съобщение
                          батко на цар симеон е бъкано с части втора употреба,ще си намериш хубави и на тънко!а от acko88 предницата на алфата му я нема!
                          Точно така от предницата като ламарини и варове нямам нищо освен един ляв калник тъмно син цвят,имам също халогени и капачките на халогените,също и носачи,дискове и апарати ,имам и рейка и доста неща още който каквото му трябва да пита почти всичко се намира
                          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...987&f1=details
                            146 на части със здрави фарове

Comment

Днеска ми казаха, че може да се смени само стъклото на фара. Махало се с леко нагряване и после се лепи на другия фар. Някой знае ли нещо по този въпрос?
                              П.П. Искам да си запазя Hella-та, а ако дам 370лв за нова няма да ми стигнат парите от застрахователите да си оправя и ламарините.
                              SAAB 9-3 SS 1.9TiD
                              sigpic

Comment

Working...
                              X